Portfolio

Bekijk hier mijn portfolio. Van zowel projecten voor klanten, als privé en voor school.

Laatst gemaakte project
Browser Mockup GenericGames.png
GenericGames

19/01/2022


Voor dit schoolproject werden 2 periodes (van 10 weken) uitgetrokken. Eerst moesten we veel documentatie maken, om vervolgens daarna volledig de focus te leggen op een game webshop in Laravel. Wij besloten om dit met AI automatisch te genereren.


Lees meer...
Overige projecten
Browser Mockup GenericGoods.png
GenericGoods

05/10/2021


Voor dit schoolproject mochten we zelf een onderwerp uitkiezen, zolang het maar in PHP - OOP geschreven werd. We besloten om zelf-genererende en bijna volledig automatische fictieve laptop webshop te bouwen.


Lees meer...
Browser Mockup zeeslag.png
Zeeslag

09/05/2021


Voor de 3de periode van school moesten we alles wat we hadden geleerd combineren en gebruiken om een spel in de webbrowser te maken. Wij kozen ervoor om met JavaScript en PHP het bekende spel Zeeslag te maken.


Lees meer...
Browser Mockup kahoot.png
Kahoot Answers

18/02/2021


Middels deze Kahoot “cheat” is het mogelijk om antwoorden van elke Kahoot quiz te verkrijgen, zelfs nog voor de quiz is gestart. In dit systeem zit ook een zoekfunctie.


Lees meer...
Browser Mockup Garage Ertan home.png
Garage Ertan

21/01/2021


In de 2de periode van het 1ste schooljaar moesten we een CRUD-systeem maken in de vorm van een administratie pagina voor een fictief bedrijf genaamd Garage Ertan.


Lees meer...
Browser Mockup portfolio v4.png
Portfolio v4

12/01/2021


Versie 4 van mijn portfolio brengt eigenlijk ook alleen maar visuele updates met zich mee. Daarnaast is de CSS-code flink in mindering gebracht, door veel dingen overal te hergebruiken. Hierdoor is de laadtijd van de website afgenomen, wat beter is.


Lees meer...
Browser Mockup portfolio v3.png
Portfolio v3

04/10/2020


In de 3de versie van mijn portfolio is er niet veel veranderd. De meeste aanpassingen zijn onder andere een meer efficiëntere back-end, en kleine visuele aanpassingen. Verder is de inhoud hetzelfde gebleven.


Lees meer...
Browser Mockup portfolio v2.png
Portfolio v2

19/09/2020


Dit is de vernieuwde versie van mijn 1ste portfolio. Aangezien ik veel tijd over had na het afronden van mijn 1ste versie, besloot ik om het hele ontwerp compleet opnieuw te maken, met dit als resultaat.


Lees meer...
Browser Mockup portfolio v1.png
Portfolio v1

07/08/2020


Tijdens de open dag van mijn school presenteerde ze projecten van studenten die we in het 1ste jaar zouden krijgen. Een daarvan was een eigen portfolio ontwikkelen. Ik dacht bij mijzelf: dat kan ik ook, in 24 uur, maar dan beter. Dit was het resultaat.


Lees meer...